ARHIVA ZA ŠKOLSKU 2012/13 GODINU

Ogledni časovi i seminari

Ogledni čas
2. 6. 2012.

U okviru individualnog stručnog usavršavanja profesorica likovne kulture Fehratović Lejla i profesorica muzičke kulture Ćatović Emila  realizovale su ogledni čas na temu "Anterija"

Ogledni čas
27. 4. 2012.


U okviru individualnog stručnog usavršavanja profesor bosanskog jezika Dževal Ćorović  realizovao  je ogledni čas na temu "Pripovjedačka funkcija prezenta i aorista"

Ogledni čas
18. 4. 2012.


U okviru individualnog stručnog usavršavanja profesorica razredne nastave Emina Baručija-Subašić realizovala je ogledni čas na temu "Proljeće" iz nastavnog predmeta Muzička kultura.

Ogledni čas
6. 4. 2012.


U okviru individualnog stručnog usavršavanja profesorica razredne nastave Zulejha Kopić realizovala je ogledni čas na temu "NUS kao problem naše domovine".

Ogledni čas
21. 3. 2012.


U okviru individualnog stručnog usavršavanja profesorica razredne nastave Ermina Veladžić realizovala je ogledni čas na temu "Združivanje sabiraka" iz nastavnog predmeta Matematika.

Ogledni čas
20.3.2012. 


Nastavnik vjeronauke Okanović Zijad realizovao je ogledni čas na temu: "Koliko smo pravedni". Času je prisustvovala savjetnica za vjeronauku u Prosvjetno-pedagoškom zavodu Mina Pleh.

Ogledni čas
12. 3. 2012.


U okviru individualnog stručnog usavršavanja nastavnica  njemačkog jezika Enisa Grebić  realizovala   je ogledni čas na temu "Was mochtest du/mochten Sie essen /trinken"

Ogledni čas
27. 12. 2011.

U okviru individualnog stručnog usavršavanja nastavnice informatike Idmira Šabanović i Merima Kardaš realizovale su ogledni čas na temu "Programiranje u Basic-u"

Ogledni čas
26. 12. 2011.


U okviru individualnog stručnog usavršavanja profesorica razredne nastave Fatima Smajlović realizovala je ogledni čas na temu "Zimske radosti" iz nastavnog predmeta Likovna kultura.

Ogledni čas
21. 12. 2011.


Profesorica razredne nastave Amela Zeković realizovala je ogledni čas iz nastavnog predmeta Bosanski jezik na temu rad na književnom tekstu "Dućan kod svrake"

Ogledni čas
20.12.2011.


U okviru individualnog stručnog usavršavanja profesorica engleskog jezika Elma Hodžić realizovala je ogledni čas na temu "At the Shop"

Ogledni čas
16.12.2011.

U okviru individualnog stručnog usavršavanja nastavnik matematike Nihad Aljović  realizovao  je ogledni čas na temu "Primjena Pitagorine teoreme"

Ogledni čas
28. 11. 2011.


U okviru individualnog stručnog usavršavanja nastavnica razredne nastave Ajsela Bibuljica realizovala je ogledni čas na temu "Životinje u različitim godišnjim dobima" iz nastavnog predmeta Moja okolina.

Ogledni čas
24. 10. 2011.


U okviru individualnog stručnog usavršavanja nastavnica razredne nastave Almedina Musić realizovala je ogledni čas na temu "Sabiranje i oduzimanje do 100" iz nastavnog predmeta Matematika